Thursday, January 27, 2011

During Archidex (2010)


Masa ni aku tengah practical kt Radius GSA.Pasal nak sangat dapatkan tag DESIGNER budak2 ofis suruh ak g sendiri sebab tahun lepas aku dapat pakai sticker student jer(ceh...) That time ak g sorang, “single is better” LOL. Actually semua supplier material yang ada kt Mesia ni mostly takkan layan teenagers/student macam aku unless klo aku convince depa pakai english language. Nasib baik aku pakai tag designer, klo tak macam hape dorang xnk layan.Hahaha...(i’m not racist yo!)

No comments:

Post a Comment