Wednesday, March 30, 2011

Lets GO! ASB! (2006)

Pen & Poster Color + PS CS4

SMART,2006- Bagi aku kawan adalah sebaik-baik pengaruh dalam hidup aku. Kat mana sekolah aku masuk mesti ada kawan. Dan dalam lukisan aku ni aku nak mention member-member SMART yang bagi aku biar sekadar biasa dalam hidup asalkan life ni balance. Biar la orang kata aku kawan dengan skema ke, yang pentingbagi aku, aku dah jumpa kawan yang mampu buat aku tak terlalu hyper sampai ke gejala negatif. Aku lagi seronok study kat sekolah biasa dari sekolah asrama.Sebab sekolah biasa lebih banyak pengaruh luar dan bila ko dapat mengawaldiri ko, ko adalah yang terbaik.

No comments:

Post a Comment