Tuesday, March 8, 2011

Book you MUST have, #2 - IdN Magazine

Haha...Aku rasa macam nak troll orang je ni pagi. Aku x expect la ada jugak orang singgah blog aku sekian lama aku xupdate. Then ble aku check stats, ada jugak orang baca blog kosong aku pagi tadi...

You guys, i'm so sorry about that. So, here i'm really updates this blog. Today, i'm gonna review about one graphic design magazine called IdN (International Designer Networks). This magazine was so cool, and every issue they comes with a dvd contains advertorial video. Agak interesting jugak la content this magazine.

Paper craft issue


Signage issue

Very graphical and typographic this mag pun bleh tahan. Setakat ni aku cuma ada 2 issue jer. Lain2 aku pinjam kawan. Haha. Apapepun every video publish bleh bagi inspiration kat pengila video maker, xkesah la bagi filmography atau stop motion freaks.

Inside of IdN Magazines

Stop motion clips "Western Spagetti" from PES

This magazine sold globally tapi kalau kt Malaysia ni x silap aku kat Basheer bookstore dengan Kinokunia KLCC jer kot ade jual. So, if you guy nak cari previous issue of IdN aku prefer korang cari kat Basheer Bookstore Bukit Bintang. Yeah...

No comments:

Post a Comment