Sunday, July 17, 2011

Tutorials #3 - How to make a 2d Figure in 3Ds Max

Good morning fellas!Ok,hari ni aku nak share a bit how to make a figure in 3ds max. Tutorial kali ni lebih kepada how to make a Diffuse,Opacity&Bunp file untuk figure tu.

Saturday, July 16, 2011

Tutorials #2 - How to make a Wiremesh Render using VrayToons & VrayEdgesTex

Hello guys.Sori for along term aku x update blog especially janji aku utk tutorials yg seterusnya. Actually aku tgh busy utk redesign balik project diploma aku utk upcoming contest Nippon Paint Young Designer Awards. So, a few weeks ni aku banyak mencuri masa pejabat utk benda ni.Hehe.

  
Ok.Tutorial kali ni simple jer,cuma perlukan new materials & a bit environment. Wiremesh render ni bukan selalu sangat orang pakai, tapi untuk menonjolkan lagi kerja2 modelling 3d ni. nampak mcm simple senang nak buat tapi ada cara tertentu.

Tuesday, July 5, 2011

Evolutions of Racdieworks Graphics & Header

Hey,guys. Actually i'm very busy for a few weeks. I almost forgot I've a blogs. Haiyaa...

For a long term i'm looking at the blogs stats, banyak giler beza between early of blogging dgn sekarang. "Hurmm..Maybe graphic kat page aku ni xcukup ong la..." One thing i recognize is my second design was too minimalist. Yup,sapa sokong? Haha... minimalist is boring, try something baru. So, now I've update the graphic design of my blog and a new header. Serius aku xde idea utk header, pakai typo jer.hahaha.

 First - Monotoneous (No Pictures) & Second Header - Refresh Looks

Third Header - Minimalist Styles

Fourth Header - Futuristic&Programming Typographics