Monday, January 2, 2012

R&H Project for NYDA Competition

As salam. Hey, hari ni aku nak share a few presentation from previous NYDA competition yang aku join pada bulan September lepas. Yeah, aku tak menang pun dalam competition ni. Hurmm, maybe pengisian aky agak kurang dalam presentation ni. Lagipun aku just cedok 90% project final semester aku yang tak seberapa. Aku cuma ubah sikit design dan 100% 3d perspektif yang baru aku buat waktu aku kerja kat Radius GSA. So, ape yang menarik bagi aku cuma 3d jer kot. Aku rasa korang tak payah baca la description yang aku tulis tu. Merapu jer. Haha. Lagipun aku terlalu concentrate dekat 3d view jer bukan content untuk nak related kan dengan green and sustainable design sampaikan aku lupa nak letak design statement dengan design concept. Urgghh... that's my fault. So, enjoy you guys...

p/s : Open New Tab for the larger images.








1 comment: