Friday, March 9, 2012

Matlamat (2006)

Aku yang dulu. Apa yang aku nak tunjuk kat post kali ni adalah elaborasi sebuah nukilan terpaksa aku waktu zaman Sekolah Teknik Gombak. Waktu tu aku form 4 kelas Cikgu Zamri. Task waktu tu simple jer, setiap orang diberi sehelai decorative paper bunga-bungaan, lepas tu setiap pelajar dalam kelas 4 Awam 2 waktu tu kena tulis nama penuh, pencapaian PMR, target SPM untuk tahun depan, dan matlamat hidup dengan cara yang paling menarik. Kemudian kena selit bawah plastic cover meja yang kitorang duduk tu. Cikgu cakap ni untuk tatapan kitorang bila belajar. Kira Kertas Matlamat dan Cita-cita la.



Inilah Kertas Matlamat yang aku simpan sampai sekarang