Tuesday, September 18, 2012

Time is the past - 'Pandora Box is open'

Assalamualaikum. Sorry it's been 6 months i didn't post any entry on this blog. Actually i'm totally forgot about my own blog since i'm very busy with my career (yeker mat?..) and an obsession to gunpla hobby and last anime..hehe...

Okay stop cakap orang putih. Aku cakap tak seghupa mat seleheh pong...hahaha. Well, hari ni aku ada bukak pandora box aku time aku blaja waktu sekolah dulu. Tak lain benda-benda mcm gambar-gambar serta surat dan kad-kad ~ehem~ waktu sekolah dulu. So sekarang ni aku klo dok tenung henpon tu kalau bosan segaban baru aku dok bukak instagram tgok gmbar yang dikongsikan oleh masyarakat (dan rakan-rakan rapat.hehe). Lepas tu terfikir sejenak kalau la aku ni masih zaman sekolah dah ada instagram. Wow, agak menarik! Tapi lebih kepada kepoyoan dan kritikan masyarakat la aku rasa.


Inilah pandora box nya. Takde la rahsia sangat sebenarnya. haha