Friday, April 1, 2011

Preliminary Design (R&H Studios Projects)

Aku kadang2 malu nak tunjuk latest design aku sbb aku rase performance aku sejak setahun ni slow sket la. Tapi pape pun aku still try nak improve kan a few aspect yg ada bg seorang designer. Sketches salah satu benda yg paling aku suka. Aku nasib baik sebab aku dah explore lukisan perspective since aku menengah rendah lagi.

So, perspective kira salah satu abiliti aku la. Tapi xlah bagus sangat pun. Teringat awal2 sem ni, budak2 part 1 datang nak amik sain senior, aku suruh sketch perspektif interior. Ada yg mgalah, ada yang mintak ajar,ada kne ajar, ada yang mintak bwt benda lain, mcm2 lah. Aku cakap benda ni penting. So, sekarang baru tau banyaknya keje kne bwt perspektif. Haha. Kat bawah ni salah satu sketches aku utk final project diploma ni.
Auditorium 

Meeting Room


Foyer

Discussion Room

3 comments:

  1. syakir,bese jer kot. tu pun final nnt design aku xkan jd cmni.

    ReplyDelete
  2. cool.naice bro.

    ReplyDelete