Wednesday, May 25, 2011

Apartment (2009-2010)

Aku teringat lepas submit projek ni, Dr. Hasandi suruh aku print gambar dia lepas tu print dan framekan. Submit kat bilik dia. Haha. Ni la 2nd submission yang aku gunakan watercolor sebagai media dlm perspective aku.

Semuanya hasil dari sokongan Dr. Hasandi. Sumpah dia antara lecturer yang best. Master watercolor aku la katakan. Sampai sekarang pun, even beliau xmgajar aku lagi dia still cakap kat junior "Hang nak blaja watercolor pi jumpa Rasidi". Huhu=DD 







Workstation kat bilik aku yang sangat bersepah. Dari dulu sampai sekarang xpanh nak berubah.

Butterpaper buruk mesti ada!

Presentation, ni kira da cukup besar waktu tu.

Tapi malangnya, ni lah satu2nya project yg aku xde complete softcopy or hardcopy Especially on perspectives drawing. Waktu aku practical, time dorang suruh aku training buat 3d, aku siap buat balik project apartment ni. So, yang kat bawah ni kira salah satu 3ds Max interior view terawal dalam sejarah hidup aku.




Aku harap satu hari, kalau Dr. Hasandi terperasan blog ni  mesti dia suka. Hehe...

1 comment:

  1. good work..kompem if beliau tgk sure beliau suke

    ReplyDelete